The sallow thorn goji fruit spread is created by the awardwinning producer from northern germany.
Allready 6 different fruit spreads (Christmas, Goji, Raspberry Goji, Cherry Cola, Bloodorange Whisky, Strawberry) have wone awards at the annual fruit spread competition in Berlin.
Fruit spread for a delicious breakfast bun in the morning. Comes from a small and nice manufacturer from northern Germany.
All real hand made:
The fruit spreads and jellys are not massproduced but are cooked in small quantities – just hand made. Basiclly they are cooked like in good old times, which means in small open pans. Fruits and sugar are used in 3:1 ratio, each pan will be individually tasted.
Quality:
Only frozen fruits and juice best quality are used, e.g. sallw thorne comes from an organic farm or rose hip from a farm in Bavaria. Thats the reason why we can produce jelly and fruit spread with a good and fresh quality at any season.
Food additive:
The fruit spreads and jellys are free of aroma and food colorant, so that the color and taste represents the real characteristics of the fruit. As a gellant we only use apple pectin sugar, nothing else.
No additional preservative:
The natural shelf life will be achieved through the slim glasses with a small diameter and less air in it. Also the fruit spreads and jellys are hot botteled and locked.
Fruchtaufstrich für Ihr leckeres Frühstückbrötchen am Morgen. Von einer kleinen und
feinen Manufaktur aus Nordfriesland.
Alles echte Handarbeit:
Die Fruchtaufstriche und Gelees werden nicht industriell gefertigt; sie werden sorgfältig in kleinen Mengen hergestellt – eben hausgemacht. Prinzipiell werden sie gekocht wie in der »guten alten Zeit«, das heißt in kleinen offenen Töpfen. Früchte und Zucker werden ungefähr im Verhältnis 3:1 verwendet, jeder Topf wird individuell abgeschmeckt.
Qualität:
Es werden ausschließlich tiefgefrorene Früchte und Säfte bester Qualität verarbeitet, z.B. Sanddorn von einer Bioplantage oder Hagebutten von einem Bauernhof aus Bayern. Dadurch können Gelees und Fruchtaufstriche unabhängig von der Saison produziert und eine gleichbleibende, stets frische Qualität garantiert werden.
Zusatzstoffe:
Die Fruchtaufstriche und Gelees enthalten keine Aromen und keine Farbstoffe, so dass Farbe und Geschmack immer den tatsächlichen Eigenschaften der jeweiligen Fruchtsorte entsprechen. Als Geliermittel werden nur reiner Apfel-Pektin-Zucker und sonst nichts eingesetzt.
Keine zusätzlichen Konservierungsmittel:
Die natürliche Haltbarkeit wird durch die schlanken Gläser mit geringem Durchmesser und wenig Luftanteil erreicht. Außerdem werden die Marmeladen und Gelees sofort heiß abgefüllt und verschlossen.
Reviews
There are no reviews yet.